Quality with passion.

Friteerattu kana ei ole koskaan ollut parempaa!

Sushimme kovana kilpailijana seuraa suuren suosion saavuttanut frittikana. Syntisen hyvä, rapeakuorinen kana on makuelämys jokaisella puraisulla. Koti-iltojen kruunaaja tai juhlien vetonaula on helppo syödä sellaisenaan tai raikkaiden lisukkeiden kanssa.

Friteerattu kana ja fritti buffet
 

Pankokanaa, korealaista kanaa vai molemmat?

Kylillä huhutaan, että friteerattu kanamme on parempaa kuin missään muualla. Kanan valmistukseen luotu reseptimme on salainen, mutta voimme paljastaa, että erityisen murean kanan valmistukseen menee yli vuorokausi, jotta liha irtoaa luusta kevyesti.

Frittikanan rapean kuoren salaisuus on pankojauho, eli japanilainen korppujauho. Panko on suurikokoinen ja karkearakenteinen korppujauho, joka soveltuu erinomaisesti leivitykseen. Kun kana vielä friteerataan, on lopputulos kaksin kerroin herkullisempi.

Korealaiset kananuijat ovat ihanan tahmaisia, sopivasti tulisia ja rouskuvan rapsakoita. Korealainen gochujang-chilitahna antaa broilerille mukavasti potkua. Sen omaperäinen maku on yhdistelmä makeutta ja tulisuutta.

Frittibuffetistamme löytyy myös pankoleivitettyjä katkarapuja. Kokoa oma frittimix pankokanasta, Korean kanasta, sekä katkaravuista. Ei kun herkuttelemaan!

 

Frittikanan löydät lihatiskin vierestä tuoreena ja höyryävänä ma-su klo 10-21.

VINKKI:

Nauti sellaisenaan herkullisten dippien kanssa, paista uunissa kyytipojaksi ranskalaiset tai tee kylkeen vaikka aasialainen lisukesalaatti!